Samarbeidspartnere

Her er en liste over våre samarbeidspartnere som er med på å muliggjøre Studentlekene Tromsø 2018.

Hovedsamarbeidspartner

Studentsamfunnet Driv er veldig stolte over å være en av hovedsamarbeidspartnerne til Nord-Norges største studentidrettsarrangement. Studentlekene Tromsø er en viktig bidragsyter til aktivitet og glede for både lokalbefolkningen i Tromsø og studentidrettsnorge. Driv arbeider med å tilrettelegge for et bredt og omfattende, selvorganisert sosialt og kulturelt tilbud til studentene og befolkningen i Tromsø. Det å være en del av Studentlekene Tromsø er et verdifullt bidrag for å skape et variert tilbud på Driv.

Vi ser frem til at studenthuset fylles under Studentlekene 2018 med arrangementer som åpningsseremoni, monsterquiz, karaoke og bordtennisturnering!


Norges Arktiske Universitet, UiT

 

 

 

 

 

 


Øvrige samarbeidspartnere:

Samskipnaden

 

Norges Arktiske Studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for studentene ved UiT – Norges arktiske universitet. Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

 

 


 

Lerøylogo_PMS

 

Lerøy Aurora er et havbruksselskap med ca 360 ansatte i det børsnoterte sjømatkonsernet Lerøy Seafood Group ASA (www.lsg.no). Selskapet disponerer i dag 26 konsesjoner for produksjon av atlantisk laks og ørret i Troms og Finnmark. Hovedkontoret er lokalisert i Tromsø. Selskapet er selvforsynt med smolt gjennom det heleide datterselskapet Laksefjord AS og driver eget slakteri, foredling og emballasjeproduksjon på Skjervøy.

 

 


 

Nergård er et integrert fiskerikonsern innen fangst, foredling og salg, og på dette

Logo_cmyk

området er vi nest størst i hele Nord-Norge. Vi selger våre produkter til markeder over hele verden fra vår beliggenhet nord for Polarsirkelen. Havområdene her har kaldt og rent vann, og her finner vi noen av verdens største og best forvaltede bestander av hvitfisk og pelagiske arter – noe som gir oss tilgang til råstoff av svært høy kvalitet. Utgangspunktet er derfor det beste for den virksomheten vi driver.

 

 


 

REMIKS_logo2_cmyk

Remiks er en totalleverandør av avfallstjenester både for husholdningene og næringslivet. Selskapet ivaretar de lovpålagte tjenestene innenfor renovasjon i Tromsø kommune og Karlsøy kommune. Selskapet er et kunnskaps- og innovasjonssenter, og en regional pådriver innenfor tema knyttet til avfall og miljø. Oppgavene utføres på en effektiv, miljømessig og samfunnsansvarlig måte. Remiks tar imot ca. 60 000 tonn avfall hver år.

 


 

Jekta Storsenter er et av landets største og flotteste kjøpesenter, og ble kåret til Norges beste kjøpesenter i 2016. Med over 130 butikker finner du alltid det du trenger på Jekta Storsenter, med Nord-Norges største og beste utvalg. Vi har gratis parkering, gode bussforbindelser, og er kun fem minutter unna flyplassen.

 


 

Fjell og Anleggsentreprenør

 

 

 

 

 


 

KSAT

 

 

 


 

Asko Nord AS er lokalisert i et moderne lavenergibygg på ca. 30 000 kvm i Ramfjordbotn i Tromsø Kommune. Vi er en av Nord-Norges største bedrifter med en omsetning på over 3 milliarder og 160 ansatte. Vår kjernevirksomhet er effektiv logistikk og vareforsyning til våre vel 1000 kunder innenfor dagligvare- og serveringsbransjen fra Lofoten/Kjøpsvik i sør og Honningsvåg og Kirkenes i nord og øst.

Våre dagligvarekunder er kjente kjedeprofiler som: KIWI, Joker, Spar/Eurospar, Nærbutikken, Eide Handel og Bunnpris. ASKO Servering leverer varer, tjenester og rådgivning til kunder i serveringsmarkedet. Vi leverer til kafeer, restauranter, hoteller, kantiner, bensinstasjoner og offentlig virksomhet. Noen av våre kjedeavtaler på hotell er: Choice, Scandic og Thon. Kantiner er bl.a. Studentkafeene, ISS og UNN. Hurtigrutene og Forsvaret er også våre kunder.