Overnatting

Vi kan tilby deg overnatting på hotell og billigere overnatting på skoler.

Hotell

Hvis du vil overnatte på hotell har du to muligheter - Thon Hotel eller Clarion Hotel.
Begge hotellene vil gi deg rabatterte priser.

For å booke rom på Thon Hotel, klikk deg inn her: https://www.thonhotels.no/event/studentlekene-2022/

For å booke rom på Clarion Hotel (The Edge, Aurora & With) og Comfort Hotel Xpress, bruk rabattkoden SLEK2022 og book rommet ditt her: Clarion Hotel Tromsø

Om det er trøbbel med koden, vil vi anbefale å ta kontakt med hotellet og booke over mail/telefon!

Jo flere dere er per rom, jo billigere vil det bli!

Rabattert pris gis IKKE på Clarion Hotel Saga.

Billig overnatting

Hvis studentbudsjettet ikke strekker til på hotell, kan du velge å bo billigere. Da vil du få overnattingssted tildelt av oss i SL2022. Om du velger dette alternativet huker du av for det i påmeldingsskjemaet. Det vil koste 350 kr for hele oppholdet og da er det frokost inkludert.

Har du bestilt overnatting gjennom oss? I tabellen nederst på siden finner du oversikt over hvor du og ditt lag skal overnatte. Husk å ta hensyn til andre deltakere med tanke på orden, stilletid klokken 23:00 og renhold så blir alle fornøyde. Tabellen vil bli oppdatert nærmere lekene.

Innsjekk

Onsdag 9. mars klokken 08:00

Merk at innsjekking kan skje hver dag hele døgnet. Vi har vakthold hele turneringen.

Utsjekk

Søndag 13. mars klokken 12:00 - 14:00

Inn og utskriving av deltakere

Hver gang noen skal inn på eller ut fra et av overnattingsstedene må man skrive seg inn og ut. Dette fordi vaktene på hvert sted må vite hvor mange deltakere som befinner seg på overnattingsstedene til enhver tid. Studentlekene 2022 Tromsø skal ha døgnåpent da vi har vakter på alle overnattingsstedene kontinuerlig så det vil ikke være noe problem.

Frokost

På hvert av overnattingsstedene som SL Tromsø har ansvar for vil det serveres frokost fra klokken 06:00 - 10:00. Her vil det bli servert standard norsk frokost. Deltakere med allergi eller andre preferanser har blitt tatt hensyn til og blir tilbudt den samme frokosten med allergivennlig tilbud. Deltakere uten allergi får ikke spise av denne maten. Har dere glemt å skrive opp allergier eller andre preferanser som overnattingsansvarlig bør vite om ta kontakt så ordner vi dette.

Verdisaker og annet utstyr

Har du verdisaker eller annet utstyr som du ønsker å låse inn hvis du forlater overnattingsstedet er dette mulig. Vaktene på overnattingsstedene skal ha tilgang på låsbare rom som disse kan låses inn på. Man vil da få en kvittering på innelåste verdisaker og/eller utstyr som man kan hente ut igjen når man returnerer til overnattingsstedet. Om noen skal hente ut sakene til en annen person må dette avtales på forhånd med vaktene på overnattingsstedet.

Fasiliteter Åsgård «Tak over hodet»

Tak over hodet ligger rett ved busstoppet Boligstiftelsen på høyre siden av vegen. I første øyekast er det to blokker, men det er den laveste blokken til høyre som er til overnatting. Her er det plass til 80 deltakere til overnatting. Stedet har mange ulike rom som de ulike lagene blir delt opp i ut fra antall deltakere og størrelse på rommene. På Åsgård er det mulig å leie madrasser til 100,- kr for hele oppholdet om dere ønsker dette. Si ifra ved innsjekk så fikser vaktene madrasser. Det som ikke følger med er laken, dyne eller pute. Åsgård har flere toalett i første og andre etasje, men ingen dusj. Vi anbefaler dere da å dusje på stadion når man er ferdig for dagen eller på Kraft sportssenter som holder åpent for deltakere som bor på Åsgård.

Buss direkte fra Sentrum           Busstopp Åsgård

Nr. 26 eller 36                                  Boligstiftelsen

Buss direkte til sentrum             Tromsø sentrum

Nr. 26                                                Wito/Sjøgata S1 

Buss til sentrum med bytte        Bytte til nr. 28                    Tromsø sentrum 

Nr. 36 med bytte til nr. 28             Lars Eriksens veg                  Wito/Sjøgata S1

Kontakt

Har dere spørsmål, ta kontakt med:

Logistikkleder

Marina Johansen

Tlf: 47854505

Mail: logistikk@sltromso.no

Prestvannet skole Prestvannvegen 13
9011 Tromsø
Antall
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Åsgård Åsgårdvegen 9-23
9016 Tromsø
Antall
     
     
     
     
     
     
     
Vil bli kontaktet Vil bli kontaktet Antall