Bankett

Man kan ikke dra fra Studentlekene i Tromsø uten en skikkelig avslutning. Lørdag 3. mars braker det løs med hele to banketter. Den ene banketten er for håndball og avholdes på Radisson Blu Hotel. Den andre banketten er for de øvrige idrettene, og denne arrangeres på Clarion Hotel The Edge.

På The Edge vil det bli servert en deilig to-retters middag, sammen med fantastisk underholdning. Zahid Ali, som blant annet er kjent fra Latter, Rikets røst, jul i Tøyengata og Hellfjord, vil være kveldens konferansier. Zahid Ali er kjent for å få folk til å le så de nesten tisser i buksen, og med sin perfekte timing og utrolige karisma, er det ingen tvil om at dette kommer til å bli en morsom kveld. Med sin fantastiske stemme vil den lokale sangeren Ida Kjeldsberg, stå for kveldens musikalske innslag.

Senere på kvelden samles begge bankettene til et afterparty på Studentsamfunnet Driv. Her vil SJUR stå for musikken. SJUR er en av Norges største up-and-coming artister, og fått oppmerksomhet på Billboard.no for sine offisielle remixer for blant annet Pitbull, Seeb, og James Arthur. Hit-singelen «Let Me Love You» har 75 millioner streams på Spotify, og SJUR har ligget på topplistene i både Sverige, Danmark og Nederland. Dette blir med andre ord en helrykende aften du sent vil glemme!

Sted og tid:
Lørdag 3. mars 2018

Håndball-bankett: Radisson Blu Hotel Tromsø
Dørene åpner kl. 19:00.

Øvrige idretter: Clarion Hotel The Edge
Dørene åpner kl. 19:00. Arrangementet starter kl. 20:00

Afterparty på Driv kjøres i gang kl. 23:30. SJUR kommer på scenen kl. 00:30. Driv åpner derimot dørene sine kl. 22:00.

PS: dette arrangementet er kun for deltakere og frivillige - velkommen!