Sosiale aktiviteter

Under Studentlekene vil det i tillegg til idrettsarrangementene foregå en rekke sosiale akitviteter. Under har vi listet tilbud som allerede er klare, programmet vil bli oppdatert fortløpende.

Fredag 6. mars: Folkefest på Stortorget
Yukigassen vil foregå på Stortorget, dette vil kombineres med en fantastisk Nord-Norsk folkefest, proppfull av kakao-paraplydrinker. Her får du mulighet til å teste om du er like barsk som en nordlending, sittekulp i snø og fiskesløying.

Fredag 6. mars og lørdag 7. mars: Tur til Fjellheisen
Fjellheisen er Tromsøs stolthet og byens kanskje fineste utsiktspunkt. Her kan du velge å enten ta heisen opp, eller gå via sherpatrappa. Når du kommer til toppen har du utsikt over hele Tromsø by, og er du heldig får du kanskje også et glimt av nordlyset. På toppen finner du også en café, og Studentlekene stiller med kakao. Du vil også finne guider som viser dere veien opp sherpatrappa.

Lørdag 7. mars: Banketter
Dette vil foregå på to steder hvor begge stedene har komiker og konfransier (to be announced). Det vil bli servert mat og drikke, taler og andre innslag. Etter banketten møtes vi på Driv.